Research als basis

We beginnen met het leren kennen van uw publiek – hun vragen, interesses en behoeften. We onderzoeken de content die jouw concurrenten maken om lege gaten op de markt in te vullen. We bekijken zorgvuldig wat er te brengen en te halen valt in jouw sector.

We nemen ook de tijd om jouw bedrijf echt te leren kennen – we willen begrijpen hoe je werkt en welke kennis we kunnen gebruiken om de best mogelijke content te produceren

Ettic
techniek

Ontketende creativiteit in onze contentproductie

Zodra we jouw bedrijf en jullie doelen begrijpen, is het tijd voor ons om de koppen bij elkaar te steken en met bedrijfsrelevante ideeën te komen.

Onze ervaren marketeers, copywriters en designers nemen wat ze hebben geleerd en passen jouw unieke merkstem en perspectief toe om waardevolle stukken content te creëren. Vanaf het begin werkt het content team nauw samen met het ontwerp om ervoor te zorgen dat uw inhoud de aandacht van het publiek trekt en vasthoudt met uitstekende creative.

Neem contact op
wat kan je verwachten

Dit is hoe we onze krachten
bundelen voor jouw webshop

Samen staan we sterker. Jouw kennis van de markt en onze kennis van techniek en marketing vormen een perfect team.
We betrekken je graag bij het development proces, samen vinden we de beste manier op jouw doelgroep over te halen.

Zo ziet onze samenwerking er uit:

  • Je ontvangt duidelijke uitleg over wat content marketing betekent voor jouw bedrijf.
  • We implenteren de content productie in jullie huidige bedrijfsvoering of marketing.
  • Onze marketeers en designers werken samen aan de perfecte uitstraling van uw content
  • Onze content strategie doordacht op basis van uw branche en de laatste strategieën
zo werken wij

Een kijkje in de keuken van Ettic

Om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen heb je gedurende onze samenwerking contact met de project leiding. Dit persoon is jouw aanspreekpunt in onze organisatie, zo voorkomen we dat je 7 verschillende mailtjes krijgt over dezelfde opdracht. De project leider is daarnaast samen met de creative director verantwoordelijk voor de grote lijnen van het project.

Door strakke planning, goede communicatie, en ontketende creativiteit zorgen wij keer op keer voor het gewenste resultaat. Wij zijn Astronauten in de digitale ruimte, voor elk probleem kennen wij een oplossing. We hebben alles in huis om van jouw bedrijf een digitaal succes te maken. We horen graag wat jouw uitdaging is!

Neem contact op

Wij begrijpen als geen ander dat de keuze aan content marketing soorten heel rijk is. Daarom kijken onze specialisten goed naar welke kanalen er passen bij jouw bedrijf en doelen. Zij bepalen waar we het beste op kunnen inzetten zodat we zo snel mogelijk de gewenste bedrijfsresultaten kunnen halen.

In onze Research & Discovery phase leren we zo veel mogelijk over jouw bedrijf, de sector en de concurrenten. We proberen jouw doelgroep zo goed mogelijk te leren kennen. Jij en jouw bedrijf hebben die kennis natuurlijk al, daarom zorgen we doormiddel van samenwerking dat de juiste informatie altijd beschikbaar is. Zo produceren we het beste content voor jouw doelgroep.

Inspirerende content maakt al lang deel uit van Ettic’s DNA.

Onze aanpak is net even wat anders, omdat wij een full service digitaal marketing bureau zijn bieden wij naast het bouwen van je website ook heel veel services aan die perfect aansluiten op uw nieuwe website.

Veel bureaus zijn gefocust op het vinden van dat ene ‘grote idee‘ dat een merk maandenlang op meerdere platforms kan helpen. Wij denken er zo niet over. Wij zetten  veel ideeën op de markt, kijken wat werkt en leunen dan in op de juiste ideeën.

Wekelijks hebben wij contact via de app, mail of andere kanalen. Naast deze informele updates en vragen plannen we met regelmaat belletjes en afspraken. Elk kwartaal bespreken we de cijfers en resultaten van onze lopende campagne’s. Ook bespreken we toekomstige plannen en maken we aanpassingen waar nodig.

neem contact op

Je bent zo ver gekomen,laten we eens praten 😄

Wij helpen mooie merken snel groeien met behoud van authenticiteit en creativiteit. We zijn een team van marketeers, creatievelingen, ontwerpers, ontwikkelaars en zakenmensen die gepassioneerd zijn over de merkstem van onze klanten.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact opBel ons
Ettic