Email marketing is back!

We horen je al vragen: “Hebben mensen er geen hekel aan om spam e-mails te ontvangen?”. Ja daar hebben ze een hekel aan. Maar een juiste email campagne verstuurd geen spam. Onze email campagnes zitten bomvol creative content die jouw publiek informeert en inspireert. Door gepersonaliseerde en informatieve inhoud te verzenden, bouwt u vertrouwen op bij uw e-mailcontacten en dat vertrouwen zal relaties opbouwen, het bereik van uw bedrijf vergroten en tot verkopen leiden!

Ettic
techniek

Direct contact met klanten

E-mailmarketing is effectiever in het bereiken van uw doelmarkt dan bijna elke andere vorm van marketingcommunicatie, en het kan worden gedaan voor een fractie van de kosten van vele andere tactieken. Het kost alleen wat tijd en moeite, maar dat werk kan eenvoudig worden uitbesteed (knipoog).

High open rate, je emails worden frequent geopend en doorgelezen.
Funnel links, de emails zitten vol met linkjes die naar speciale funnel pagina’s lijden. Email Sequences, email reeksen die lezers omzetten in klanten.
Automatische kortingen, verschaf je klanten automatisch korting op basis van verlaten carts of items in de winkelmand.

Neem contact op
zo werken wij

Een kijkje in de keuken van Ettic

Om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen heb je gedurende onze samenwerking contact met de project leiding. Dit persoon is jouw aanspreekpunt in onze organisatie, zo voorkomen we dat je 7 verschillende mailtjes krijgt over dezelfde opdracht. De project leider is daarnaast samen met de creative director verantwoordelijk voor de grote lijnen van het project.

Door strakke planning, goede communicatie, en ontketende creativiteit zorgen wij keer op keer voor het gewenste resultaat. Wij zijn Astronauten in de digitale ruimte, voor elk probleem kennen wij een oplossing. We hebben alles in huis om van jouw bedrijf een digitaal succes te maken. We horen graag wat jouw uitdaging is!

Neem contact op

Het is super betaalbaar, nee echt. Met email marketing kunt u consumenten bereiken tegen centen per bericht. De meeste bedrijven werken met een gelimiteerd budget en ze moeten manieren vinden om elke euro te laten tellen. Marketing via e-mail brengt zeer weinig initiële kosten met zich mee en is relatief goedkoop in onderhoud. Klinkt best interessant toch?

Samen staan we sterker. Doormiddel van samenwerking bouwen wij aan de optimale inhoud van jouw email campagne. Onze marketingtactieken in combinatie met jouw expertise van de markt maken tot een samenwerking die prachtige emails produceert.

Inspirerende content maakt al lang deel uit van Ettic’s DNA. We bieden de klanten mooie emails bomvol rijke inhoud.

Veel bureaus zijn gefocust op het vinden van dat ene ‘grote idee‘ dat een merk maandenlang op meerdere platforms kan helpen. Wij denken er zo niet over. Wij zetten  veel ideeën op de markt, kijken wat werkt en leunen dan in op de juiste ideeën.

neem contact op

Je bent zo ver gekomen,laten we eens praten 😄

Wij helpen mooie merken snel groeien met behoud van authenticiteit en creativiteit. We zijn een team van marketeers, creatievelingen, ontwerpers, ontwikkelaars en zakenmensen die gepassioneerd zijn over de merkstem van onze klanten.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact opBel ons
Ettic