De perfecte partner voor alles Digitaal.

We lopen al jaren voorop op het gebied van digitale en sociale marketing. We blijven mooie merken diensten leveren die creativiteit, technologie en een meetbaar rendement op investering combineren.

Bewezen, transparante aanpak.

Ons digitale marketingbureau heeft een bewezen staat van dienst in het creëren van op maat gemaakte campagnes die resulteren in echte bedrijfsgroei, terwijl ze u ook uitstekende inzichten en totale transparantie bieden.

Ettic

Onze markt wijzen op een duurzame toekomst

Het tijd voor bedrijven om duurzaamheid serieus te nemen. De e-commercesector is zeker niet de meest duurzame sector die er is, afgezien van niet-duurzame producten zijn er veel punten die de moeite waard zijn om aan te pakken.

Gelukkig voor onze toekomst gaat de sector vooruit. En we voelen ons verantwoordelijk om de sector op weg te helpen naar een groenere toekomst. Want uiteindelijk zijn we als marketeers voor eCommerce-winkels medeverantwoordelijk voor de impact die hun winkels hebben op ons klimaat.

We helpen onze klanten om hun producten, verzending en zaken milieuvriendelijker te maken. Maar we vinden dat dat niet genoeg is, daarom planten we maandelijks bomen voor elke klant en elk project via de Arbor Day Foundation. Zo compenseren we onze eigen CO2-uitstoot volledig en gaan we een deel van de CO2 uitstoot van onze klanten tegen. We creëren ergens op de wereld een klein Ettic bos!

Lees hier meer over de Arbor Day Foundation

We compenseren 100% van onze uitstoot en energieverbruik

Ettic
the middlegame

Strategie staat voorop

Onze visie is glashelder. Maximaliseren van verkoop en merkgroei met behoud van authenticiteit en een eerlijk merkimago. We vergroten de naamsbekendheid en populariteit door inhoud, media en informatie te bieden die mensen echt willen consumeren omdat het speciaal voor hen is gemaakt. Geen "loose fit" campagnes, we gooien een heleboel ideeën in de markt en checken de data om te zien wat werkt en wat niet, om voor elke klant een campagne op maat te maken

Neem contact op

Ervaar onze passie om hoogwaardige marketing campagnes te creëren die voor jou doeltreffend zijn.

neem contact op

Je bent zo ver gekomen,laten we eens praten 😄

Wij laten jouw mooie merk snel groeien met behoud van authenticiteit en creativiteit. We zijn een team van marketeers, creatievelingen, ontwerpers, ontwikkelaars en zakenmensen die gepassioneerd zijn over de merkstem van onze klanten.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact opBel ons
Ettic

Onze klanten hebben één ding gemeen:

Een grote glimlach op hun gezicht.

😄😃😀