Drive results with SEO

SEO is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf dat zich richt op het genereren en verkopen van leads. Zoekmachine optimalisatie is hard werken en vereist een long term commitment. Maar de beloningen zijn het waard: 89% van de gebruikers komt nooit verder dan pagina één op Google, dus als je bedrijf niet op pagina één staat, bestaat het voor de meeste mensen niet.

Wij helpen onze klanten ervoor te zorgen dat hun websites goed presteren en regelmatig zichtbaar worden op de eerste pagina van Google.

Ettic
techniek

We leveren een
complete SEO oplossing

Bewapend met de beste kennis en tools verbeteren we de SEO op jouw website of webshop. Als we voor de eerste keer met u samenwerken, beginnen we met het beoordelen van het huidige profiel van de site. We kijken naar statistieken zoals trefwoordrangschikkingen en organisch verkeer en stellen een basislijn vast om de prestaties te meten.

Het algoritme van Google is complex. Bij SEO-beslissingen worden vaak voor- en nadelen afgewogen. Daarom leggen we onze strategie altijd duidelijk uit en bewijzen we dat deze werkt door middel van open analytics.

Neem contact op
wat kan je verwachten

Dit is hoe we onze krachten
bundelen voor jouw Social Media

Samen staan we sterker. Jouw kennis van de markt en onze kennis van techniek en marketing vormen een perfect team.
We betrekken je graag bij de Social Media Marketing van jouw bedrijf, samen vinden we de beste manier op jouw doelgroep te bereiken.

Zo ziet onze samenwerking er uit:

  • We gaan samen bespreken wat jullie doelen zijn en hoe we daar gaan komen
  • We zijn transparant over wat wel en niet mogelijk is met jullie budget en bedrijf.
  • Onze schrijvers werken voor de best functionerende teksten, en onze web marketeers zorgen voor de optimalisatie van pagina's.
  • We proberen diverse strategieën en laten de data beslissen wat wel en niet werkt.
  • Wekelijks overleg en maandelijkse rapportages

 

zo werken wij

Een kijkje in de keuken van Ettic

Om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen heb je gedurende onze samenwerking contact met de project leiding. Dit persoon is jouw aanspreekpunt in onze organisatie, zo voorkomen we dat je 7 verschillende mailtjes krijgt over dezelfde opdracht. De project leider is daarnaast samen met de creative director verantwoordelijk voor de grote lijnen van het project.

Door strakke planning, goede communicatie, en ontketende creativiteit zorgen wij keer op keer voor het gewenste resultaat. Wij zijn Astronauten in de digitale ruimte, voor elk probleem kennen wij een oplossing. We hebben alles in huis om van jouw bedrijf een digitaal succes te maken. We horen graag wat jouw uitdaging is!

Neem contact op

Search Engine Optimization (SEO) is een proces dat websites helpt beter te scoren in zoekmachines. Dit wordt gedaan door de zichtbaarheid van de website op de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s) te verbeteren. SEO kan helpen om de hoeveelheid en de kwaliteit van het verkeer op uw website te verbeteren.

Hoe werkt SEO? Volgens Google draait het allemaal om kwaliteitsinhoud. Het algoritme, of de “secret sauce”, zoals Google het graag noemt, houdt rekening met een enorm aantal factoren wanneer het probeert te bepalen welke websites zullen verschijnen in de zoekresultaten. Ik zal een paar van die factoren in deze post verkennen.

We kijken verder dan de basis van keywords en links om het hele plaatje te zien. We bekijken het web vanuit verschillende hoeken en over de hele wereld. We hebben met duizenden mensen gesproken die zoekmachines gebruiken en hebben een waterdichte formule gemaakt voor SEO.

Onze aanpak is net even wat anders, omdat wij een full service digitaal marketing bureau zijn bieden wij naast het onderhouden en opbouwen van jouw social media ook heel veel services aan die perfect aansluiten op uw nieuwe social kanalen.

Veel bureaus zijn gefocust op het vinden van dat ene ‘grote idee‘ dat een merk maandenlang op meerdere platforms kan helpen. Wij denken er zo niet over. Wij zetten veel ideeën op de markt, kijken wat werkt en leunen dan in op de juiste ideeën.

neem contact op

Je bent zo ver gekomen,laten we eens praten 😄

Wij helpen mooie merken snel groeien met behoud van authenticiteit en creativiteit. We zijn een team van marketeers, creatievelingen, ontwerpers, ontwikkelaars en zakenmensen die gepassioneerd zijn over de merkstem van onze klanten.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact opBel ons
Ettic