Drive results withsocial media

Groeien op je eigen voorwaarden. Onze klanten kunnen hun merk laten groeien zoals zij dat willen, co-creëren op hun eigen voorwaarden terwijl ze hun boodschap versterken om het juiste publiek te vinden en ze om te zetten in toegewijde fans.

Social Media is een belangrijk onderdeel van elke Marketing campagne, bij Ettic toveren we je sociale media om in een pronkstuk van je bedrijf.

Ettic
techniek

We leveren een
complete website oplossing

Social Media platforms blijven evolueren, zo openen ze merken voor nieuwe kansen en slaan ze de deur dicht voor oude best practices. Als een end-to-end Digital Marketing bureau kennen we het nieuwste en beste op elk sociaal kanaal, zodat we in uw voordeel kunnen innoveren.

Data-driven besluiten, we laten de data beslissen wat wel en niet werkt.
Multi-channel marketing zorgt ervoor dat we intergraal de zelfde ervaring aanbieden aan jouw klanten, op welk platform dan ook.
Content development, je klanten houden van onze content omdat het specifiek voor hen gemaakt is.

Neem contact op
wat kan je verwachten

Dit is hoe we onze krachten
bundelen voor jouw Social Media

Samen staan we sterker. Jouw kennis van de markt en onze kennis van techniek en marketing vormen een perfect team.
We betrekken je graag bij de Social Media Marketing van jouw bedrijf, samen vinden we de beste manier op jouw doelgroep te bereiken.

Zo ziet onze samenwerking er uit:

  • Je ontvangt een social media campagne plan specifiek voor jou, we doen niet aan loose fits.
  • We vertellen vooraf eerlijk wat de kosten gaan zijn, en na de opstart periode is onze service maandelijks opzegbaar.
  • Onze designers werken aan de perfecte uitstraling voor jouw social media.
  • We proberen diverse strategieën en laten de data beslissen wat wel en niet werkt.
  • Wekelijks overleg en maandelijkse rapportages

 

zo werken wij

Een kijkje in de keuken van Ettic

Driving growth while maintaining authenticity and creativity

Door strakke planning, goede communicatie, en ontketende creativiteit zorgen wij keer op keer voor het gewenste resultaat. Wij zijn Astronauten in de digitale ruimte, voor elk probleem kennen wij een oplossing. We hebben alles in huis om van jouw bedrijf een digitaal succes te maken. We horen graag wat jouw uitdaging is!

Neem contact op

Bijna 75% van de Nederlandse Consument gebruikt sociale media bij het nemen van een aankoopbeslissing. Social Media is een cruciaal contactpunt voor shoppers in de business-to-consumer (B2C) en business-to-business (B2B)-industrie. Daarom investeren bedrijven in professionele socialemediadiensten.

In onze Research & Discovery phase leren we zo veel mogelijk over jouw bedrijf, de sector en de concurrenten. We proberen jouw doelgroep zo goed mogelijk te leren kennen. Jij en jouw bedrijf hebben die kennis natuurlijk al, daarom zorgen we doormiddel van samenwerking dat de juiste informatie altijd beschikbaar is. Zo produceren we het beste content voor jouw doelgroep.

Inspirerende content maakt al lang deel uit van Ettic’s DNA.

Onze aanpak is net even wat anders, omdat wij een full service digitaal marketing bureau zijn bieden wij naast het onderhouden en opbouwen van jouw social media ook heel veel services aan die perfect aansluiten op uw nieuwe social kanalen.

Veel bureaus zijn gefocust op het vinden van dat ene ‘grote idee‘ dat een merk maandenlang op meerdere platforms kan helpen. Wij denken er zo niet over. Wij zetten veel ideeën op de markt, kijken wat werkt en leunen dan in op de juiste ideeën.

neem contact op

Je bent zo ver gekomen,laten we eens praten 😄

Wij helpen mooie merken snel groeien met behoud van authenticiteit en creativiteit. We zijn een team van marketeers, creatievelingen, ontwerpers, ontwikkelaars en zakenmensen die gepassioneerd zijn over de merkstem van onze klanten.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact opBel ons
Ettic