Website designed for greatness

Jouw website vertegenwoordigt uw merk. En een site die traag, onbetrouwbaar of moeilijk te gebruiken is, is een website die klanten zullen verlaten.

Bij de ontwikkeling van jouw nieuwe website laten we geen middel onbeproefd, we zoeken het web af naar het beste in uw branche en baseren ons design op wat er speelt in uw branche, onze designers zorgen ervoor dat uw nieuwe website helemaal aansluit bij uw huidige merkstijl. Ons marketingteam integreert alle benodigde tools en onze schrijvers bedenken de beste tekst voor uw site.

Ettic
techniek

We leveren een
complete website oplossing

We zijn een end-to-end website-ontwikkelingsbureau, we zijn meer dan in staat om een succes te maken van jouw nieuwe website. We beginnen vroeg met het plannen van de functies waarvan we weten dat de site die nodig heeft, zodat we de ontwikkeling op de juiste manier kunnen plannen.

Mobile friendly, je website ziet er ook op mobiel goed uit, niet alleen op een laptop. Makkelijk vindbaar, toch wel handig, bezoekers voor je website. WordPress, maakt het beheren van je website super simpel.
Responsive Design, leuk die functies maar het oog wil ook wat!

Neem contact op
wat kan je verwachten

Dit is hoe we onze krachten
bundelen voor jouw website

Samen staan we sterker. Jouw kennis van de markt en onze kennis van techniek en marketing vormen een perfect team.
We betrekken je graag bij het development proces, samen vinden we de beste manier op jouw doelgroep over te halen.

Zo ziet onze samenwerking er uit:

  • Je ontvangt een website gemaakt voor specifiek voor jou, we doen niet aan loose fits.
  • We vertellen vooraf eerlijk wat de kosten gaan zijn voor de website, en we vertellen wat wel en niet mogelijk is met jouw budget
  • Onze designers en developers werken nauw samen voor de perfecte op maat gemaakte website.
  • Ook onze marketeers worden betrokken bij het proces, zo zorgen zij voor de vindbaarheid van de website, de opbouw van inhoud en de teksten.
  • Na oplevering ontvang je een glimlach op je gezicht, gratis en voor niets :)
zo werken wij

Een kijkje in de keuken van Ettic

Om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen heb je gedurende onze samenwerking contact met de project leiding. Dit persoon is jouw aanspreekpunt in onze organisatie, zo voorkomen we dat je 7 verschillende mailtjes krijgt over dezelfde opdracht. De project leider is daarnaast samen met de creative director verantwoordelijk voor de grote lijnen van het project.

Door strakke planning, goede communicatie, en ontketende creativiteit zorgen wij keer op keer voor het gewenste resultaat. Wij zijn Astronauten in de digitale ruimte, voor elk probleem kennen wij een oplossing. We hebben alles in huis om van jouw bedrijf een digitaal succes te maken. We horen graag wat jouw uitdaging is!

Neem contact op

Dat kan! We maken gebruik van een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk het menu, logo, teksten, pagina’s, media en producten aanpassen zonder enige hulp van onze developers. Kom je er niet uit? Dan staat ons support team natuurlijk klaar om je te helpen.

Wanneer we je nieuwe site opleveren, gooien we niet alleen de sleutels naarje toe. We leiden je door de CMS, laten u zien hoe je die moet gebruiken en zorgen ervoor dat iedereen die de website aanraakt, vertrouwd is met het beheer ervan.

De kosten voor het bouwen van een website hangt af van de grootte, budget en functionaliteit van het project. Maar wees gerust, voordat we een offerte sturen gaan we eerst in gesprek over de hoe en wat van de website.

Onze aanpak is net even wat anders, omdat wij een full service digitaal marketing bureau zijn bieden wij naast het bouwen van je website ook heel veel services aan die perfect aansluiten op uw nieuwe website.

Veel bureaus zijn gefocust op het vinden van dat ene ‘grote idee‘ dat een merk maandenlang op meerdere platforms kan helpen. Wij denken er zo niet over. Wij zetten  veel ideeën op de markt, kijken wat werkt en leunen dan in op de juiste ideeën.

Terwijl de website in ontwikkeling is zullen onze SEO experts een onderzoek doen naar uw doelgroep en hun zoekgedrag. Op basis van hun ondervindingen komen we met conclusies en zetten we een plan op om zo goed mogelijk te scoren op relevante zoektermen. In de basis gaan zij er voor zorgen dat we zo goed mogelijk antwoord geven op de vragen die mensen stellen op Google.

Lees hier meer over Zoek Machine Optimalisatie (SEO)

Wie kan er nu beter voor je website zorgen dan de mensen die hem bouwen?

Bij Ettic verzorgen we met liefde de website nadat deze gelanceerd is. Dit houd in dat we periodiek de website updaten en aanpassen zodat de website functioneel, modern en beschermd blijft.

Daarnaast verzorgen wij graag de hosting van de website op onze Litespeed servers.

neem contact op

Je bent zo ver gekomen,laten we eens praten 😄

Wij helpen mooie merken snel groeien met behoud van authenticiteit en creativiteit. We zijn een team van marketeers, creatievelingen, ontwerpers, ontwikkelaars en zakenmensen die gepassioneerd zijn over de merkstem van onze klanten.

Wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact opBel ons
Ettic